Les Inouis.2

Les Inouis.2 au What’s up Brussels ?

Les Inouis.2

Datum: 
14/10/2017 -
13:30 - 18:00

Festival urbain What’s up Brussels ?
Kunstberg Brussel
Theater Les Inouis.2 (vanaf 14 jaar)
Drie voorstellingen 13:30 – 15:30 – 17:30 gevolgd door een debat

Voorstelling Inouis.2 : Gratis

Taal: 
FR
Contact: 

Théâtre d’un jour
Rue Léon Parent 37
5570 Vonêche
theatredunjour.ad@gmail.com
+32 470 11 63 12

Om Brussel extra in de kijker te zetten, krijgt jong talent vrij spel tijdens What's up Brussels?, een evenement dat 100 % urban culture uitstraalt (muziek, dans, mode, skatepark, foodtrucks, streetart ...).

Jonge hiphoppers worden vaak verkeerd begrepen of in een hokje geduwd, maar willen niets liever dan zich vrij uitdrukken. Het project wordt bedacht, ontwikkeld en georganiseerd door professionals, voor en door jongeren, op maat van Brussel. Daarnaast is er ook aandacht voor de omstandigheden waarin daklozen vandaag in Brussel leven, met de hele dag door sensibiliserings- en inzamelacties.

In het kader van dit stadsfestival brengt Les Inouis.2 een multidisciplinaire voorstelling rond het thema migratie, een wereldwijde uitdaging voor ons allemaal. Deze voorstelling belicht op een meeslepende manier de geschiedenis van migranten van vroeger en vandaag. Een verhaal van een man en vrouw die Europa ontvluchten tijdens de economische crisis na de Tweede Wereldoorlog, op zoek naar werk, en die in Canada terechtkomen, komt samen met het verhaal van een Syrisch kind dat het leven laat bij de oversteek van de Middellandse Zee.